Bel ons op: 085 021 0123

Koopwoningen

 • Te koop Gemeubileerd
  Nieuw Engeland 3193 LP HOOGVLIET

  Hoogvliet,

  €242.500

  Te koop: Een ruime 5 kamer hoek eengezinswoning, aan de Nieuw Engeland te Hoogvliet. De woning is gelegen in een rustige woonwijk. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand....

  • 4
  • 1
  • 130 m²
 • Te koop
  Mijnsherenlaan 107, 3081 GH Rotterdam

  Rotterdam, Zuid-Holland, Tarwewijk 3081 GH Netherlands

  €112.500

  Beschrijving Aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam Zuid, op loopafstand van de Bus, metro, halte Zuidplein, is de appartement gelegen op de eerste etage.  entree,...

  • 1, 2
  • 1
  • 58 m²
 • Te huur Te koop
  Jarikaba

  Jarikaba, District Saramacca 3074 AD Suriname

  €119.000

  Winkel-/bedrijfspand te koop / huur Suriname Een splinternieuwe winkel- en/of bedrijfspand te koop in Suriname. Gezien de grootte van dit pand, is het te...

  • 1
  • 1
  • 800 m²
 • Te koop
  Amperestraat 10, 3112 MC Schiedam

  Schiedam, 3112 MC Netherlands

  €199.500

  Goed onderhouden eengezinswoning. Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en diverse uitvalswegen. U kunt deze woning zo betrekken. Indeling: Begane grond: entree, hal,...

  • 4
  • 1
  • 130 m²

Koopwoningen zoeken in Rotterdam en omgeving met uw aankoopmakelaar

Bent u opzoek naar een koopwoning in Rotterdam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u een huis koopt, dan is het prettig om van iemand hulp te krijgen met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied.

Bespaar tijd met de aankoopmakelaar

Er is een breed aanbod aan koopwoningen in Rotterdam, wat een tijdrovende zoektocht kan worden om de geschikte koopwoning of bedrijfspand te vinden dat bij u past. DANKA heeft een groot netwerk en kan voor u efficiënt te werk gaan om snel uw koopwoning naar wens te vinden. DANKA geeft u ook passende advies en bemiddelt tussen u en de verkoper in uw voordeel!

Woning kopen met de aankoopmakelaar

De huizenmarkt begint weer aan te trekken, daarom is het een goed moment om te gaan voor een koopwoning. Het kopen van een woning  koopt u niet zomaar en vaak één enkele keer in uw leven. Het is daarom van belang om dit weloverwogen te doen met het advies van een deskundige aankoopmakelaar.

Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer(verplicht)

‘VAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK NAAR EEN KOOPWONING VOLLEDIG NAAR WENS!’

DANKA’s 5 stappen om de koop van uw nieuwe koopwoning te realiseren

De werkwijze en begeleiding voor het kopen van een woning of bedrijfspand gaat als volgt bij DANKA:

Stap 1

Er wordt een afspraak gemaakt met de opdrachtgever voor een vrijblijvend gesprek

Stap 2

Nadat uw wensen zijn doorgenomen en adviezen door DANKA zijn uitgebracht komen we tot een akkoord en wordt het opdrachtformulier ondertekend. Wij zullen dan voor u op zoek gaan naar koopwoningen/bedrijfspanden en aan u voorleggen om te kijken wat het beste bij u past.

Stap 3

Bij een voorlopige match maken we een afspraak met de makelaar/verkoper voor een bezichtiging van de koopwoning. Hierbij geven wij u ook advies over eventuele voordelen en nadelen nav uw wensen waarvan wij op de hoogte zijn. Eventueel kunnen wij een taxateur inschakelen wanneer nodig.

Stap 4

Nadat DANKA een gepaste koopwoning heeft gevonden naar uw tevredenheid kan het koopcontract worden ondertekend. Optioneel kunnen wij een bouwkundige adviseur inschakelen wanneer er twijfels zijn.

Stap 5

Tot slot wordt de koopwoning/bedrijfspand aan u overgedragen met de benodigde documenten en sleutel.

Woningaanbod in Rotterdam en omgeving

Bekijk hier onze directe aanbod voor koopwoningen! Via de partners van DANKA kunnen wij u een groter aanbod bieden dan op onze website staat. Informeer naar de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben over een koopwoning in Rotterdam en omgeving dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via 085 021 0123.

Twijfelt u tussen kopen of huren of heeft u plannen om te ondernemen in het buitenland? Ook dan kan DANKA u helpen!