Bel ons op: 085 021 0123

Hypotheeklasten verlagen

Hypotheeklasten verlagen?

Heeft u al een hypotheek afgesloten en wilt u een Nationale Hypotheek Garantie erbij afsluiten? Dat kan in sommige situaties, en het kan u een flinke rentekorting opleveren. Er zijn ook manieren om u rentelasten te verlagen, maar veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Danka Consultancy kan u daarin informeren en ondersteunen. Weet u niet wat een NHG is? Vul dan het contactformulier in hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat is de NHG?

De NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Met de NHG bent u verzekerd van een betaalbare hypotheek. Als u een hypotheek afsluit met NHG heeft u de zekerheid dat hij ook bij uw inkomen past. Zo betaalt u nooit teveel en houdt u genoeg geld over voor uw andere vaste lasten. Wanneer u door redenen niet meer uw hypotheek kan betalen, heeft de NHG een vangnet voor zulke situaties. Dit geeft u een zekerheid. Er zijn een paar regels waar u aan moet voldoen om u bestaande hypotheek over te kunnen zetten naar het NHG, of wilt u hulp bij het afsluiten van een hypotheek bij de NHG? Dan kan Danka Consultancy u daar ook in helpen! vul het contactformulier in en wij zullen u daarin begeleiden.

Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer(verplicht)

‘TEVEEL BETALEN HOEFT NIET MEER! DANKA CONSULTANCY HELPT U’

Hypotheek afsluiten?

Een hypotheek afsluiten is niet makkelijk en kan best een pittige taak zijn. U moet weten hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maximaal mag lenen. Gaat u uw eigen geld erin stoppen of krijgt u financiële hulp van buitenaf? Allemaal vragen die u uzelf moet afvragen en op een rijtje moet zetten. Wij bij Danka Consultancy hebben jarenlange ervaring en willen u graag ondersteunen in het vinden van de juiste oplossing.

Hulp bij het totale plaatje

Weet u nou niet of u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste hypotheek, onderhandelen bij de bank, het vinden van de juiste woning of mist u gewoon informatie en wilt u vragen stellen? Dan staat Danka Consultancy altijd voor u open! Vul het contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bel met +31 85 021 0123.