Bel ons op: 085 021 0123

Huurwoningen

 • Te huur Gemeubileerd
  Haverdreef 3204 GD SPIJKENISSE

  Spijkenisse, Zuid-Holland 3204 GD Netherlands

  €1.750

  Te huur: Een ruime 5 kamer hoek eengezinswoning, aan de Haverdreef te Spijkenisse. De woning is gelegen in een rustige woonwijk. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand....

  • 3
  • 1
  • 100 m²
 • Te huur Gemeubileerd
  3 Kamerappartement te huur in ROTTERDAM aan de Marconiplein. Per direct beschikbaar

  Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

  €1.050

  Een gemeubileerd 3 kamerwoning op de 2e en 3e verdieping aan de Mathernesserlaan te Rotterdam. Het is een ruime woning met 2 slaapkamers. De...

  • 2
  • 1
  • 90 m²
 • Te huur Aanbevolen
  WINKELPAND TE HUUR aan de WINKELBOULEVARD ZUID, Groene Hilledijk 212. Per direct beschikbaar!

  Rotterdam, Zuid-Holland 3074 AD Netherlands

  €1.394

  Goed gelegen winkelruimte aan de Groene Hilledijk 212 te Rotterdam. Samen met de Beijerlandse laan ook beter bekend als Winkelboulevard ZUID  het hartje van...

  • 1
  • 1
  • 100 m²
 • Te huur Te koop
  Jarikaba

  Jarikaba, District Saramacca 3074 AD Suriname

  €119.000

  Winkel-/bedrijfspand te koop / huur Suriname Een splinternieuwe winkel- en/of bedrijfspand te koop in Suriname. Gezien de grootte van dit pand, is het te...

  • 1
  • 1
  • 800 m²

Huurwoningen zoeken in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam met uw eigen makelaar

Bent u op zoek naar huurwoningen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u een huis huurt, dan is het prettig om van iemand hulp te krijgen met veel deskundigheid en ervaring op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan dat ten gunste zal komen om uw zoektocht te versnellen en de kans vergroten om een huurwoning te vinden die aan uw wensen voldoet.

Bespaar tijd met de huurmakelaar

Er is een breed aanbod aan huurwoningen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en omgeving, wat een tijdrovende zoektocht kan worden om de geschikte huurwoning of bedrijfspand te vinden dat bij u past. Met een korte intake gesprek inventariseren wij al uw wensen.

DANKA heeft een groot netwerk en kent de wegen om snel en efficiënt uw huurwoning naar wens te vinden. DANKA geeft u ook passende advies en bemiddelt tussen u en de verhuurder in uw voordeel!

Vragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer(verplicht)

‘WONING (VER)HUREN OF (VER)KOPEN? DANKA CONSULTANCY HELPT U MET JARENLANGE ERVARING EN ONTNEEMT UW ZORGEN’

Woning huren met de huurmakelaar

Wilt u een actieve huurmakelaar die direct voor u aan de slag gaat? Dan is dit het moment om u in te schrijven. Onze huurmakelaar beschermt u tegen de valkuilen wat u misschien over het hoofd zou zien bij een bezichtiging of het ondertekenen van een huurcontract. Een weloverwogen beslissing met het advies van een deskundige huurmakelaar zal u een rustgevoel geven wat niet te koop is!

‘Van een vrijblijvend gesprek naar een huurwoning volledig naar wens!’

DANKA’s 5 stappen om uw nieuwe huurwoning te realiseren

De werkwijze en begeleiding voor het huren van een woning of bedrijfspand gaat als volgt bij DANKA:

Stap 1

Er wordt een afspraak gemaakt met de opdrachtgever voor een vrijblijvend gesprek

Stap 2

Nadat uw wensen zijn doorgenomen en adviezen door DANKA zijn uitgebracht komen we tot een akkoord en wordt het opdrachtformulier ondertekend. Wij zullen dan voor u op zoek gaan naar huurwoningen / bedrijfspanden en aan u voorleggen om te kijken wat het beste bij u past.

Stap 3

Bij een voorlopige match maken we een afspraak met de makelaar/verhuurder voor een bezichtiging van de huurwoning(en). Hierbij geven wij u ook advies over voordelen en nadelen n.a.v. uw wensen waarvan wij op de hoogte zijn.

Stap 4

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en de eerste betaling wordt de huurwoning / bedrijfspand aan u overgedragen met de benodigde documenten en sleutel.

Stap 5

Nadat DANKA een gepaste huurwoning heeft gevonden naar uw tevredenheid zullen de onderhandelingen plaatsvinden in uw voordeel. De onderhandelingen zullen met u overlegd worden waar nodig.

Indien er vragen zijn of als u advies nodig heeft na het sluiten van de huurovereenkomst, dan kunt u altijd met DANKA contact opnemen.

Woningaanbod in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en omgeving

Bekijk hier onze directe aanbod voor huurwoningen. Via de partners van DANKA kunnen wij u een groter aanbod bieden dan op onze website staat. Informeer naar de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben over een huurwoning in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of omgeving dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Twijfelt u tussen kopen of huren of heeft u plannen om te ondernemen in het buitenland? Ook dan kan DANKA u helpen!